Muhasebe Kaydı, Muhasebeleştirme, Vergi Daireleri, Sgk, Ebeyanname, Muhasebe bürosu, Muhasebe programları, Matbu Formlar,SGK, E-Devlet Uygulamaları, Guncel Mevzuat, Mali Müşavirlik

21 Kasım 2010 Pazar

E-Devlet Sistemi ve SSK/SGK Gün Döküm

SGK ve diğer birçok kamu kurumuyla ilgili verilerinin E-Devlet sistemine aktarılmasından dolayı bazı özel bilgilere erişimler kısıtlanmış bulunuyor.

Artık her birey PTT Şubaelerine gidip 1 TL karşılığında kendilerine özel hazırlanan şifreleri temin edecek ve onunla www.turkiye.gov.tr den istediği birçok veriye ulaşabilecek.

Ancak, sistemin henüz yeni olmasından dolayı aksaklıklar yaşanılmaktadır. Bunların başında ise duyumlarımıza göre SGK Hizmet/Gün Dökümü verilerine ulaşmakta yaşanılmakta.

Gözlerden kaçan bir noktaya dikkat çekmek istedik. Şu an SGK nın kendi sitesinde görünürde gün dökümü alınamamakta. Ama farklı bir yol izleyerek bu verilere erişebilmekteyiz. İZLEYECEĞİNİZ YOL:


SGK nın sitesinden;
Ççalışan menüsü >> Emekli aylığı ve ikramiye hesaplama butonunu tıklıyoruz ve  orada TC nosu yada SSK numaralarımızdan birini yazarak sorgulama yaptırdığımız anda günlerimiz ekrana listeleniyor.

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram Sayfamızdan Bizi Takip Edebilirsiniz

Translate - Çeviri

Popüler Konular

Muhasebe ve Excel Grubu

 
Muhasebe ve Excel
Üyelere Özel grup · 275 üye
Facebook Gruba Katıl
Diğer grup ve sayfalardan farklı olarak, özellikle EXCEL üstüne yoğunlaşmak istediğim bir grup... Özel excel çalışma dosyalarımızı paylaşarak çalışma ...
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.