Muhasebe Kaydı, Muhasebeleştirme, Vergi Daireleri, Sgk, Ebeyanname, Muhasebe bürosu, Muhasebe programları, Matbu Formlar,SGK, E-Devlet Uygulamaları, Guncel Mevzuat, Mali Müşavirlik

12 Haziran 2015 Cuma

Luca Muhasebe Programini Neden Tercih Etmelisiniz

luca online muhasebe
Arkadaşlar merhaba,

Sizlere bugün ki yazımda ülkemizin İlk ve Tek Web Tabanlı Merkezi Muhasebe Sistemi olan LUCA'dan bahsetmek istiyorum.

Bu program, meslek örgütlerimizden TÜRMOB ve TESMER in ortak gayretleri neticesinde 2005 yılında ilk olarak hizmete sunulmuştur. Luca muhasebe programına online (yani sanal) ortamda çalışılması üzerine kurgulanmış olduğundan dolayı ilk başlarda temkinli yaklaşılmıştır. Ancak bugün geldiğimiz noktada Luca 16.000 üye ve 165.000 kullanıcısı ile 30 farklı sektörde hizmet sunmaktadır.

Luca Muhasebe Programı hangi özellikleriyle ön plana çıkıyor:

  • Web tabanlı online bir çalışma ağı üzerine kurulu olması. Dünyanına heryerinden herhangi bir bilgisayar ile internetin olduğu her ortamda sisteme giriş yapabilirsiniz.
  • Offline çalışabilme kabiliyeti. Diyelimki internet yok ama çalışmak işleri azaltmak istiyorsunuz. Bunu yapabilmeniz gayet kolay. 
  • Ek lisans bedelleri ödemeden sınırsız ve belirlenmiş yetkiler dahilinde çalışabilen kullanıcılar tanımlayabilme.
  • Ufrs alt yapısı hazır bir programa sahip olunmakta.
  • Yedekleme maliyet ve zahmetinden kurtulma, dolayısıyla veri kaybı riski ortadan kalmaktadır.
  • Üyelerine Güncel mevzuat arşivini bünyesinde ücretsiz sunmaktadır.


Luca Ürün Çeşitliliği Hakkında Bilgi verecek olursak:


  • Luca Muhasebe Yazılımı : Resmi muhasebe işlemlerinin takip edildiği ve tüm bayannamelerinin içerisinde hazırlanabildiği ve "Genel Muhasebe, İşletme Defteri, Serbest Meslek Defteri, Bordro" modülleri bulunmaktadır.
  • Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler : Önceki modülde bahsettiğimiz özelliklere ilave olarak bu modülde ticari paket yer almaktadır. Yani şirketlerde önmuhasebe süreçlerinin stok takibi gibi işlemlerin detaylıca yapılabilmesine imkan tanımaktadır.
  • Luca Net Kobi Ticari Yazılımı : Diğer iki modüle kıyasla daha otomatik ve pratik çalışabilen zaman kazandırıcı özellikleriyle ön plandadır.
Tüm Luca Muhasebe Paketlerinde "E-Defter, E-Fatura, Banka hareketlerinin otomatik muhasebeleştirilmesi, Hızlı fiş giriş ekranı" gibi pratik işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Bu özelliklerin bazıları ücretsiz olduğu gibi ücret talep edilen uygulamalarda mevcuttur. Bunun için Luca resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Luca Web Sitesi: http://www.luca.com.tr/
Luca Çağrı Merkezi: 444 58 22

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram Sayfamızdan Bizi Takip Edebilirsiniz

Translate - Çeviri

Popüler Konular

Muhasebe ve Excel Grubu

 
Muhasebe ve Excel
Üyelere Özel grup · 275 üye
Facebook Gruba Katıl
Diğer grup ve sayfalardan farklı olarak, özellikle EXCEL üstüne yoğunlaşmak istediğim bir grup... Özel excel çalışma dosyalarımızı paylaşarak çalışma ...
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.