Muhasebe Kaydı, Muhasebeleştirme, Vergi Daireleri, Sgk, Ebeyanname, Muhasebe bürosu, Muhasebe programları, Matbu Formlar,SGK, E-Devlet Uygulamaları, Guncel Mevzuat, Mali Müşavirlik

18 Nisan 2010 Pazar

Muhasebe Mesleği ve İnternet

Değerli meslektaşlarım,

Her geçen gün biraz daha hayatımızın içine dahil olan internetin, mesleğimizin gelişimine de hiç şüphesiz büyük katkıları olmaktadır.

Şahsım adına bu imkandan yararlanarak bütün camiamıza faydalı olmasını umarak bir çalışma yapmaya karar verdim. Ve bu siteyi oluşturdum. Bu sitenin içeriğini muhasebe kayıtları oluşturacaktır. Mesleğe yeni girenlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Tabii bunun yanında öteden beri muhasebecilik yapmakta olanlara da katkı sağlayacağından eminim. Neticede bazı şeyleri unutabilmemiz söz konusu olabilmektedir.

Önümüzdeki zaman zarfında hemen her konuyla alakalı muhasebeleştirme işlemlerine değineceğiz. Sizlerde kafanıza takılan soruları sorarak cevaplar alabilirsiniz. Ya da bilgilerinizi paylaşarak diğer meslektaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.

Bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram Sayfamızdan Bizi Takip Edebilirsiniz

Translate - Çeviri

Popüler Konular

Muhasebe ve Excel Grubu

 
Muhasebe ve Excel
Üyelere Özel grup · 275 üye
Facebook Gruba Katıl
Diğer grup ve sayfalardan farklı olarak, özellikle EXCEL üstüne yoğunlaşmak istediğim bir grup... Özel excel çalışma dosyalarımızı paylaşarak çalışma ...
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.