Muhasebe Kaydı, Muhasebeleştirme, Vergi Daireleri, Sgk, Ebeyanname, Muhasebe bürosu, Muhasebe programları, Matbu Formlar,SGK, E-Devlet Uygulamaları, Guncel Mevzuat, Mali Müşavirlik

8 Mayıs 2010 Cumartesi

SMMM Staj Başvuru Evrakları

İLK STAJ BAŞVURUSU SIRASINDA HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR


1- Staja Başlama Değerlendirme başvuru formu ve sınav bedeli dekontu.(Başvurunun nasıl yapılacağı aşağıda açıklanmaktadır.)
2- Staj dosyasının 1.sayfasındaki form (staj başvuru formu) eksiksiz doldurulacaktır.

3- Bir adet onaylı nüfus cüzdanı örneği (noter veya muhtarlıktan alınmış, resim zorunluluğu yok)

4- İkametgah senedi ( Asıl, son 3 ay içinde alınmış olması ve başvuru yapılan odanın ilinde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir.)


5- Cumhuriyet Savcılığından Resmi Kuruma verilmek üzere (Adli sicil kaydı olanlardan mahkeme kararı fotokopisi) alınacak adli sicil belgesi (son 3 ay içinde alınmış olması gerekiyor.) Adli sicil kaydı olanların mahkeme kararı fotokopisini sunmaları gerekmektedir.

6- Noter onaylı diploma veya geçici mezuniyet belgesi. Lisans ve yüksek lisans eğitimleri 3568 sayılı yasa kapsamında olan adayların, her iki diplomalarını da noter onaylı getirmeleri zorunludur. Tezli yüksek lisansı bitirenlerin tezlerinin bir fotokopisini de teslim etmeleri gerekmektedir. (kimlik bilgileri, diplomasının arka sayfasında bulunan adaylar diplomalarının arka yüzünü de notere onaylatmak zorundadırlar) noter onaylı olmayan diploma yada geçici mezuniyet belgeleri hiç bir şekilde kabul edilmemektedir.

7- 3 adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş olup, adayın kolaylıkla tanınmasına yardımcı olacak nitelikte olması gerekmektedir. Başı kapalı, peruklu vb. çekilmiş ve yapıştırılmış fotoğraflar kabul edilmeyecek, yeniden istenmeyecek ve aday sınava alınmayacaktır.)
8- Taahhütname
9- Staj giderlerine ait banka dekontlarının asılları (birer suret yeterlidir.)

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram Sayfamızdan Bizi Takip Edebilirsiniz

Translate - Çeviri

Popüler Konular

Muhasebe ve Excel Grubu

 
Muhasebe ve Excel
Üyelere Özel grup · 275 üye
Facebook Gruba Katıl
Diğer grup ve sayfalardan farklı olarak, özellikle EXCEL üstüne yoğunlaşmak istediğim bir grup... Özel excel çalışma dosyalarımızı paylaşarak çalışma ...
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.